Børnene sover udenfor i barnevogn eller krybbe men kan sove inde hvis det ønskes.

Her er plads, tid og overskud til det enkelte barn. Vi skal have et godt og tæt samarbejde med forældrene. Vi serverer sund økologisk kost hver dag og dit barn skal have oplevelser og udfordringer. Jeg er meget opmærksom på børnenes motorik og deres sanser. Alle børn skal udfordres motorisk og sanserne skal stimuleres.

Naturen er for mig en vigtig del af børnenes hverdag og vi vil komme ud og bevæge os stort set hver dag.

Jeg har en fast vikar tilknyttet min pasningsordning.

Hvad betyder det så? – jo det betyder, at skulle jeg blive syg, så skal jeres barn ikke i gæstepleje for så tager min vikar over hjemme hos mig. 

Vi bor i Jyllinge Nordmark og er så heldige, at have grønne områder som  nabo. Tæt på er der køer, heste, får og høns som vi kan komme over og kigge på.

Vi har selv nogen meget kælne mainecoon katte som er 100% børnevenlige og meget vant til børn. Vi har også to kaniner som går ude i en stor løbegård. Kaninerne er en del af dagen i dagplejen og vi fodrer dem sammen om morgenen. Kaninerne er adopteret fra dyrenes beskyttelse.

Jeg har valgt fritvalgsordningen, da jeg her har større indflydelse på vores og børnenes hverdag, samt at I som forældre også har mere indflydelse.

Vi kan tilbyde dit barn, nærhed, tryghed, omsorg i kærlige rammer og har fokus på barnets kompetencer og trivsel, samt masser af sjov og udfordringer.

Vi glæder os til at møde dig og dine forældre og håber på et godt og tæt samarbejde.

Vi vil udforske verden, helt nede i det små og have tid til fordybelse i rolige omgivelser.

Vi vil være meget ude og lege og ind i mellem på ture.

I vinter halvåret laver vi sanserytmik med en instruktør.

Jeg elsker at arbejde med børn, se dem udvikle sig, lærer nyt, skabe venskaber.