Aflevering og afhentning af dit barn

Jeg tilstræber, at alle børn får en god og tryg start på dagen. Derfor forsøger jeg at der er en stille og rolig stemning fra morgenstunden

Ved aflevering har jeg altid tid, til at hjælpe med at sige farvel og til beskeder fra jer, der kan have indflydelse på  barnets dag i pasningsorsningen.

 Hvis I har brug for en længere snak omkring jeres barns trivsel, så sig til, så finder vi et tidspunkt, hvor jeg har tid til uforstyrret at snakke med jer. 

 Jeg har ikke mulighed for længere  samtaler ved aflevering og afhentning, her er jeg ofte i gang med aktiviteter sammen med børnene eller med hverdagens rutiner som morgenmad, samling og formiddagsmad. Hvis jeg står og taler for længe og går fra det vi er i gang med, uden forudgående aftale, så mangles jeg hos børnene. Derfor er det ikke fordi, jeg ikke vil tale med jer i hente og bringe situationer , det er af hensyn til de børn, jeg er sammen med. Men giv lyd, så laver vi en aftale om en samtale. I kan som forældre også skrive eller ringe til mig hvis I har informationer, eller spørgsmål der ikke egner sig til at blive videreformidlet ved aflevering hen over hovedet på børnene og blandt andre forældre og børn. 

 Når I henter jeres barn om eftermiddagen, tilstræber jeg, at jeg har tid til en kort besked om jeres barns hverdag. Det bliver midt i det, vi er i gang med og oftest vil jeg støtte barnet i selv at fortælle om dagens oplevelser.

 I som forældre kan også komme til ”at fylde” og forstyrre gruppens rutiner/ro. Jeg oplever ind imellem at børn kan blive ked af det/utrygge, når der kommer andre forældre og henter/afleverer. De kommer i tanke om mor/far og vil måske begynde at græde og det kan  ”smitte” og sætte gang i en lille græde koncert. 

Derfor mener jeg det er bedst med korte hente bringe situationer men i er som sagt altid velkommen til at ringe ligesom jeg altid sender et billede hvis jeres barn har været ked af det når barnet er blevet afleveret 

Obs dette gælder ikke børn under indkøring